search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:48
MENU CLOSE

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν – «Κοινός εχθρός μας η τρομοκρατία» – Συμφώνησαν σε εποικοδομητική συνεργασία

14.11.2016 21:39
Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν - «Κοινός εχθρός μας η τρομοκρατία» - Συμφώνησαν σε εποικοδομητική συνεργασία - Media

 

Tην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των HΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Oπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο oι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεργαστούν εναντίον του «κοινού εχθρού νούμερο ένα», που είναι «η τρομοκρατία και ο εξτρεμισμός».

Το Κρεμλίνο ανέφερε ότι συμφώνησαν σε μια εποικοδομητική συνεργασία και ότι οι δύο άνδρες σχεδιάζουν να συναντηθούν σύντομα.

Κατά την προεκλογική εκστρατεία ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι ως πρόεδρος θα ήθελε να βελτιώσει τη σχέση και τη συνεργασία των ΗΠΑ με τη Ρωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:46