search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Το πιο “δυνατό” πανό σε διαδήλωση κατά του Τραμπ (Photos)

15.11.2016 19:51
Το πιο "δυνατό" πανό σε διαδήλωση κατά του Τραμπ (Photos) - Media

 

Από την ημέρα που επικυρώθηκε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ, χιλιάδες Αμερικανοί έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι κατά του νέου τους προέδρου.

Στη Νέα Υόρκη, ακόμα και τα… λυκειόπαιδα βγήκαν στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα, όπως “Όχι στην Κου Κλουξ Κλαν, όχι στους ρατσιστές, όχι στους φασίστες” και “φωνάξτε το δυνατά: οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι”.

Ωστόσο το “βραβείο” για το πιο δυνατό σύνθημα διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ και των εξωφρενικών εξαγγελιών του σχετικά με το μεταναστευτικό και το… τείχος που θέλει να χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό προέρχεται από ένα πιτσιρίκι που βρέθηκε σε διαδήλωση στο Λος Άντζελες.

Ο πιτσιρικάς βγήκε κι αυτός στους δρόμους, κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: “Αν χτίσει τείχος, θα μεγαλώσω και θα το ΓΚΡΕΜΙΣΩ!”.

Η φωτογραφία του μικρού διαδηλωτή κυριολεκτικά “έριξε” το διαδίκτυο και αποτελεί για πολλούς την απόλυτη εικόνα της αντίστασης κατά των ακραίων θέσεων του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09