search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Σύγκρουση Λαζαρίδη – Ζαχαριάδη για την αξιολόγηση: «Καταρρέετε» – «Είστε λαϊκιστής και απαράδεκτος»

20.11.2016 14:24
Ο Νίκος Παππάς αυτήν την Κυριακή στο «Ακραίως» - Media

 

Λεκτική διαμάχη με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερη αξιολόγησης είχαν σήμερα  ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, στην εκπομπή “Ακραίως”. 

Ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σημείωσε στην εκπομπή “Ακραίως” πως η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016. 

«Το 2017 θα μπούμε σε βιώσιμο και αναπτυξιακό δρόμο και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους», σημείωσε. 

Επιπλέον, ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε πως η ανεργία στην Ελλάδα αποκλιμακώνεται και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για τα σημερινά της επίπεδα προκαλώντας την αντίδραση του Μακάριου Λαζαρίδη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. 

Από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης επιτέθηκε στον κ. Ζαχαριάδης λέγοντας χαρακτηριστικά: “Καταλαβαίνω το άγχος που έχετε, βλέπετε ότι καταρρεέτε. Αυτό που πάτε να παρουσιάσετε δεν στέκει, την ίδια στιγμή τα εισοδήματα εξανεμίζονται”.

“Εσείς πήγατε την ανεργία στο 27%. H ΝΔ έφτασε την ανεργία σε αυτά τα επίπεδα” απάντησε από την δική του πλευρά ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Μακάριο Λαζαρίδη, χαρακτηρίζοντας τον ”λαϊκιστή και απαράδεκτο”.

“Η πρώτη αξιολόγηση καθυστέρησε ένα χρόνο. Αν καθυστερήσει και η δεύτερη, τότε η χώρα ή θα πάει σε νέο μνημόνιο ή θα πτωχεύσει”, συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης. 

Πηγή: Newpost.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59