search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Την αποκαλούσε «χοντρό αηδιαστικό σκουπίδι» και αυτή τον εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο (Photos)

23.11.2016 10:23
Την αποκαλούσε «χοντρό αηδιαστικό σκουπίδι» και αυτή τον εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο (Photos) - Media

 

Η Alvina Raynes έπρεπε να αντιμετωπίσει τον καταπιεστικό και βάναυσο πρώην σύντροφο της, ο οποίος την μείωνε με σχόλια για την εμφάνιση και το βάρος της.

Αποκαλώντας τη «χοντρό αηδιαστικό σκουπίδι» την οδήγησε στην κατάθλιψη και τη λαιμαργία, αφού έφτασε στο σημείο να τρώει 5.000 θερμίδες την ημέρα και να φτάσει τα 124 κιλά.

Η 32χρονη, η οποία είναι μητέρα δυο παιδιών, αναγκαζόταν να αγοράζει ανδρικά ρούχα γιατί δεν χωρούσε πλέον στα γυναικεία.

Όμως εν τέλει αποφάσισε να σταματήσει τον ανθυγιεινό τρόπο ζωή της και να αφοσιωθεί στην υγεία της. Τον χώρισε και σταμάτησε να τρώει παχυντικά.

Έχασε 60 κιλά και γνώρισε τον νυν σύζυγο της. Θυμούμενη εκείνη την εποχή λέει «μου ‘λεγε πως αν τον χωρίσω θα μείνω μόνη μου γιατί δε θα με θέλει κανένας άλλος. Μόλις έμαθε πόσα κιλά είχα χάσει, προσπάθησε να με ξανακερδίσει αλλά δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση να ξαναείμαι μαζί του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:41