search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02
MENU CLOSE

H Nατάσσα Θεοδωρίδου έκανε βελονισμό κι έχασε 10 κιλά! (Video)

24.11.2016 08:18
H Nατάσσα Θεοδωρίδου έκανε βελονισμό κι έχασε 10 κιλά! (Video) - Media

 

Mια φανερά ανανεωμένη και εντυπωσιακή Νατάσσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στο ”The 2night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή στην εμφάνιση της. Όταν λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την γνωστή τραγουδίστρια σχετικά εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια.

«Έκανα βελονισμό. Για πρώτη φορά στη ζωή μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Συνολικά έκανα για δυόμιση μήνες», εξομολογήθηκε η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Επίσης εξήγησε πως της το πρότεινε μία καλή της φίλη, στην οποία είχε παρατηρήσει σημαντική αλλαγή.

Και πρόσθεσε: «Πήγα εκεί και ένιωσα πολύ καλά. Άσε τα κιλά στην άκρη που είναι αίτημα ενός ανθρώπου ή και όχι. Επειδή όμως είμαι ένας άνθρωπος που κάνω καθιστική ζωή, δεν γυμνάζομαι… μου έδωσε μία ευεξία, την οποία δεν μπορώ να έχω από τη γυμναστική από τη στιγμή που δεν κάνω».

Μάλιστα η Νατάσσα Θεοδωρίδου, όπως αποκάλυψε, συνεχίζει το βελονισμό και πλέον κάνει μία φορά την εβδομάδα, ενώ στην αρχή η αγωγή απαιτούσε δύο φορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02