search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Οι νοσηλεύτριες στο στόχαστρο του Πολάκη: Πηγαίνουν στην δουλειά με το πλεκτό (Video)

02.12.2016 19:48
Οι νοσηλεύτριες στο στόχαστρο του Πολάκη: Πηγαίνουν στην δουλειά με το πλεκτό (Video) - Media

 

Οι νοσηλεύτριες βρέθηκαν στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του τμήματος πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

«Έχουμε και κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα τα οποία εκεί που η λογική κατανομή είναι 6, 7 με 8 νοσηλεύτριες, έχουμε 15, 18, 23, 25 και πάνε με το πλεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο πρόεδρος του «Αγίου Σάββα» απαγόρευσε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου να μιλήσουν στον αναπληρωτή υπουργό Υείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όταν ο κ. Πολάκης, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ρωτήθηκε για τις ελλείψεις που υπάρχουν, δήλωσε: «Πάλι λέτε ψέματα», προτρέποντας τους δημοσιογράφους να ψάξουν τα στοιχεία τους.

Δείτε το βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09