search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Εκλέκτορες αρνούνται να ψηφίσουν υπέρ του Τραμπ – «Είμαι εδώ για να ψηφίσω πρόεδρο, όχι βασιλιά»

06.12.2016 06:20
02-05-2020 - Media

 

Ένας ακόμη εκλέκτορας από το Τέξας, ανακοίνωσε χθες ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ του ρεπουμπλικανού υποψηφίου. «Είμαι εδώ για να ψηφίσω πρόεδρο και όχι βασιλιά» είπε ο Chris Suprun και επιτέθηκε στον Τραμπ για την απροθυμία του όπως είπε να υπερασπιστεί το Σύνταγμα, την εκλογική διαδικασία αλλά και για τον λόγο ότι ο δισεκατομμυριούχος συνεχίζει να προωθεί τις επιχειρήσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο, γράφει το ABC news.

Το Τέξας δεν επιβάλει στους εκλέκτορες να ψηφίσουν με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών, στις οποίες ο Τραμπ κέρδισε στην πολιτεία με διαφορά 9%.

«Περιμένω αντιδράσεις, αλλά αυτό ξεφεύγει από τους σκοπούς της εκστρατείας. Οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι. Είναι θυμωμένοι. Αλλά και εγώ είμαι θυμωμένος» είπε ο Suprun, τονίζοντας ότι έχει λάβει χιλιάδες e-mail και τηλεφωνήματα που τον πιέζουν για να μην στηρίξει τον Τραμπ.

«Μου είχαν πει ότι εάν εκλέξουμε τον Τραμπ θα αφήσει τον χαρακτήρα του και θα υιοθετήσει αυτόν που αρμόζει σε ένα πρόεδρο, αλλά δεν το έκανε», είπε ο εκλέκτορας από το Τέξας, τονίζοντας ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ του Τραμο, αλλά δεν θα στηρίξει την Χίλαρι Κλίντον. Ακόμη ένας εκλέκτορας από το Τέξας,

ο Art Sisneros, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα για να απαλλαγεί από την «υποχρέωση» να ψηφίσει υπέρ του Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08