search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Άφωνη η Σκορδά με την ατάκα του Γεωργαντά για τον Λιάγκα (Video)

12.12.2016 12:08
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

Το Rising Star είχε την τιμητική του στο Πρωινό της Δευτέρας, μια μέρα μετά την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1.

«Πρεμιέρα χθες για το Rising Star, έφτασε νομίζω σε τέταρτο 40% και… Τρελά νούμερα τηλεθέασης, αλλά αναμενόμενο. Εγώ όταν το είδα εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ! Τέλεια σκηνοθεσία, τέλειο το σκηνικό, τα φώτα, ο παρουσιαστής και η κριτική επιτροπή η συγκεκριμένη έχει άλλη βαρύτητα», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Στην πορεία της εκπομπής όμως, ήρθε μια ατάκα του Θέμη Γεωργαντά να αφήσει χωρίς φωνή την παρουσιάστρια. «Το ξέρεις ότι ήσουν κι εσύ στα social media έτσι; Πρωταγωνίστησες! Έκανα καινούριο συκώτι παιδιά! Γράφανε: «Τώρα θα σηκωθεί ο τοίχος και θα βγει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με πακέτο από τη Φαίη Σκορδά για τον Λιάγκα»! Στο επόμενο live ίσως;, είπε ο Θέμης και η Φαίη έμεινε να χαμογελά αμήχανα.

Η Φαίη Σκορδά είχε να κάνει και μια στυλιστική παρατήρηση για τον Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσαν τα παπούτσια του Γιώργου πάρα πολύ. Έπρεπε ο Γκομόζιας να κάνει ένα κοντινό».

 

 

 

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36