search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:07
MENU CLOSE

Θρήνος έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ (Photos)

26.12.2016 10:56
Θρήνος έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ (Photos) - Media

 

Ο αιφνίδιος θάνατος του 53χρονου Τζορτζ Μάικλ ήταν η πρώτη είδηση που έμαθαν το πρωί κάποιοι Βρετανοί, ενώ άλλοι είχαν ακούσει τα δυσάρεστα νέα το περασμένο βράδυ. Όλοι όμως όσοι θαύμαζαν και αγαπούσαν τον σταρ συμπατριώτη τους, σπεύδουν να αφήσουν λίγα λουλούδια, ένα σημείωμα, έξω από το σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο.

Χωρίς να οργανωθούν, ο καθένας μόνος του, πλησιάζει το επιβλητικό σπίτι του τραγουδιστή, θέλοντας να εκφράσουν τη λύπη τους.

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ, σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θα ήθελε όλοι να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη ιδιωτική στιγμή, όμως το κοινό που τον λάτρευε επί τρεις δεκαετίες δεν μπορεί να μείνει μακριά του αυτή την ύστατη στιγμή.

Και μπορεί προς το παρόν, να είναι μόνο λίγες δεκάδες οι φαν του που έχουν προσεγγίσει το σπίτι του, όμως αναμένεται να συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος κόσμου, καθώς θα περνάνε οι ώρες.

Ήδη, πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν στείλει κάμερες και δημοσιογράφους έξω από το σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:07