search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Σχόλιο-βόμβα από γνωστό δικηγόρο: «Ίσως και εγκληματική οργάνωση η “Ελλήνων Έλευσις” του Σώρρα» (Audio)

05.01.2017 15:58
Δικαιοσύνη «καλεί» Σώρρα: Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου - Media
 
Την εκτίμηση ότι η οργάνωση «Ελλήνων Έλευσις» θα πρέπει να ελεγχθεί από την Πολιτεία για δράση που προσομοιάζει με αυτή εγκληματικής οργάνωσης κατέθεσε, μιλώντας στον ρ/σ Alpha ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο οποίος είναι ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Χρήστο Μπαλαντίνα, μέλος της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σοφός είπε ότι «το θύμα ήταν μέλος της οργάνωσης Ελλήνων Έλευσις, αργότερα αποχώρησε και είχε εκδηλώσει αρνητική εικόνα για όσα διαδραματίζονται στην Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα». 
 
Προσέθεσε, δε, ότι «μέλη που ήθελαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα φέρονται να έχουν υποστεί βιαιοπραγίες και να έχουνε βρεθεί θύματα βίας και εκβιασμού από άλλα μέλη της Ελλήνων Έλευσις. Καλώ δημοσίως όλα τα μέλη του Αρτέμη Σώρρα που έχουν υποστεί απειλές, εκβιασμό ή βιαιοπραγίες να καταθέσουν γιατί πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα με μεγάλο βάθος και εύρος. Κατατίθενται σοβαρές μαρτυρίες αλλά δε μπορώ πω τίποτα παραπάνω. Έχουμε να κάνουμε ενδεχομένως με εγκληματική οργάνωση. Πρέπει να δούμε τα στοιχεία που συλλέγονται και να δούμε τι θα συμβεί».
 
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:36