search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Στο Νοσοκομείο Ρούπα – Αθανασοπούλου

08.01.2017 10:33
Χειροβομβίδα πήγε να βγάλει ο συνεργός της Ρούπα όταν συνελήφθη - «Θέλω να τιναχθώ και να πάρω 10 μπάτσους μαζί μου»  - Media

 

Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν Πόλα Ρούπα και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου οι οποίες ένιωσαν αδιαθεσία εξαιτίας της απεργίας πείνας και δίψας.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα athens.indymedia.org που επικαλείται πληροφόρηση από τον συνήγορο των δύο γυναικών -μελών του Επαναστατικού Αγώνα, Φραγκίσκο Ραγκούση.

Οι δυο γυναικες -σύμφωνα με την αστυνομία- θα υποβληθούν προληπτικά, σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να αποφανθούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης κάνουν απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί το παιδί τους –το οποίο κρατείται στο Παίδων- στην αδελφή και τους γονείς της πρώτης. Σε ένδειξη αλληλεγγύης απεργία πείνας και δίψας πραγματοποιεί και η νεαρή φοιτήτρια που συνελήφθη την ίδια ημέρα με τη Ρούπα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:59