search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:11
MENU CLOSE

Η σπαρακτική εξομολόγηση του Γιώργου Κατσαρού για τον χαμό της συζύγου του: Πηγαίνω στο νεκροταφείο και της μιλάω… (Video)

26.01.2017 08:02
Συγκλονίζει ο Κατσαρός: Μετά το θάνατο της γυναίκας μου έμενα σε ξενοδοχείο για 10 μήνες  - Media

 

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλά για πρώτη φορά μετά την απώλεια της συζύγου του και «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρεται στον χαμό της.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ο συνθέτης εξομολογήθηκε: «Η μουσική είναι σπουδαίο φάρμακο στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές. Η χρονιά που πέρασε με στιγμάτισε. Είναι νωρίς ακόμα. Ήμασταν μαζί με τη γυναίκα μου 50 χρόνια. Από τη στιγμή που πέθανε η γυναίκα μου, έφυγα από το σπίτι που μέναμε μαζί. Είναι νωρίς ακόμα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά ο χρόνος… όχι ότι θα ξεχάσω, αυτή η απώλεια, αυτό το κενό δεν συμπληρώνεται με τίποτα. Μου το έλεγαν οι γιατροί.

Μου έδιναν να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και τα παιδιά το κατάλαβαν γιατί μιλούσαν με τους γιατρούς. Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω και μπορώ να σου πω ότι ακόμα δεν το έχω καλοπιστέψει. Πηγαίνω στο νεκροταφείο και της μιλάω. Μου έχουν μείνει κάποια πράγματα που ήθελα να πω στην σύζυγο μου και δεν πρόλαβα. Γιατί δεν ήξερα. Την τελευταία φορά που την είδα έπρεπε να μπει στην Εντατική για να αρχίσει κάποια θεραπεία και δεν την ξαναείδα.»

 

Πηγή:  life.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:09