search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές διευρύνουν την έρευνα για το σκάνδαλο της VW

27.01.2017 12:20
Σοκ για τον Ερντογάν: Η Volkswagen αποχωρεί από την Τουρκία για Σλοβακία - Media

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές διεύρυναν την έρευνα για το σκάνδαλο της Volkswagen που αφορούσε την παραποίηση των δοκιμών για τις εκπομπές ρύπων και δήλωσαν ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας ίσως γνώριζε για την χειραγώγηση νωρίτερα απ’ ό,τι έχει μέχρι στιγμής δηλώσει δημοσίως.

Οι εισαγγελείς στο Μπράουνσβαϊγκ κοντά στην έδρα της Volkswagen (VW) στο Βόλφσμπουργκ δήλωσαν σήμερα ότι αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 28 κατοικίες και γραφεία. Δήλωσαν ότι αύξησαν τον αριθμό των ατόμων που κατηγορούνται σε σχέση με το σκάνδαλο στους 37 από τους 21, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Μάρτιν Βίντερκορν.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι γίνεται έρευνα σε βάρος Βίντερκορν με την κατηγορία της απάτης. Σε βάρος του πρώην διευθύνοντος συμβούλου διενεργείται ήδη έρευνα από τους εισαγγελείς του Μπράουνσβαϊγκ για πιθανή χειραγώγηση της αγοράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19