search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:43
MENU CLOSE

Κριστίνα Αγκιλέρα: Εμφανώς αδυνατισμένη σε συναυλία στο Μεξικό – Πώς το σχολίασαν οι θαυμαστές της (Video)

21.05.2024 08:43
aguilera-new

Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της η εικόνα της Κριστίνα Αγκιλέρα στη συναυλία που πραγματοποίησε στο Μεξικό το περασμένο Σάββατο με τους περισσότερους να τη χαρακτηρίζουν εμφανώς αδυνατισμένη.

Πολλοί ήταν, μάλιστα, αυτοί που σχολιάζοντας κάτω από τα βίντεό της στο TikTok υπέθεσαν ότι έχει καταφύγει στο Ozempic, το φάρμακο για τον διαβήτη που φέρνει απώλεια κιλών.

@madamxtina #xtinamexico #madamxtina #xtina #christinaaguilera #aguilera #xtinaaguilera #xtinaaguilera ♬ sonido original – Xtina
@madamxtina #tecateemblema #xtinamexico #madamxtina #xtina #christinaaguilera #aguilera #xtinaaguilera ♬ sonido original – Xtina

«Κορίτσι, θέλω Οzempic τώρα», «χρειάζομαι Ozempic τώρα», «πρέπει να πάρω το Ozempic, όχι τώρα αλλά χθες», «Τον επόμενο χρόνο θα επενδύσω το μπόνους που θα πάρω σε Ozempic γιατί είναι απίστευτα τα αποτελέσματα», «είναι τόσο λεπτή…» είναι λίγα μόνο από τα σχόλια στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης :

Κέβιν Κόστνερ: Το κοινό τον χειροκροτούσε επί 10 λεπτά στις Κάννες – Συγκινήθηκε ο ηθοποιός (Videos)

Diddy: Παραδέχτηκε το άγριο ξύλο σε βάρος της πρώην συντρόφου του – «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» (Video)

Έλενα Μαυρίδου για Δημήτρη Λάλο: Tο σχόλιο μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου – «Άκομψη ενέργεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:42