search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Ο Σφακιανάκης απαντά στις αιχμές Πολάκη: Ηλεκτρονικά αναλφάβητος παπαγάλος

30.01.2017 08:23
Κούγιας για Σφακιανάκη: O ανακριτής ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει σχέση με τη χρήση ναρκωτικών - Media

 

Το γάντι που του έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σήκωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και έσφαξε με το γάντι τον υπουργό.

Η.. κόντρα ξεκίνησε μετά τις αιχμές που άφησε με ανάρτηση του ο κ.Πολάκης σχετικά με τη σύλληψη νεαρού που τον απειλούσε μέσω Facebook και τη χρονική στιγμή που έγινε, μετά την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη, χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει.


Ο Μανώλης Σφακιανάκης έγραψε σε απάντηση του αναπληρωτή υπουργού: «Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου.  Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05