search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:30
MENU CLOSE

Σε «πόλεμο» κατά Τραμπ-Πούτιν καλεί ο Φέρχοφσταντ – «Πρέπει να τους αντιπαλέψουμε»

01.02.2017 15:33
Φέρχοφσταντ: Η «τραγωδία» του Brexit ένωσε την Ευρώπη - Media
 
Δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και ηγέτης της ευρω-ομάδας των Φιλελευθέρων, Γκι Φέρχοφσταντ.
 

Χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, ο Βέλγος πολιτικός σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «ο Τραμπ δεν επιθυμεί να γίνει ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Θέλει να ηγηθεί της μάχης κατά του ελεύθερου κόσμου».
 

Ο Φέρχοφσταντ προσέθεσε ότι «απειλούμαστε από λαϊκιστές στο εσωτερικό και από την απολυταρχία του Πούτιν, το λαϊκισμό του Τραμπ και τον ισλαμικό εξτρεμισμό στο εξωτερικό. Πρέπει να παλέψουμε».
 

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «η Ευρώπη πρέπει να τους αντιπαλέψει. Ως οδηγήσουμε τη μάχη για έναν ελεύθερο κόσμο. Είναι ή τώρα ή ποτέ».
 
Πολεμικό το κλίμα κι ακόμα ο Τραμπ δεν έχει κλείσει δύο εβδομάδες στην προεδρία των ΗΠΑ…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:30