search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:49
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη κατά ΕΠΟ για τον τελικό του κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Αυτό είναι ντροπή»

21.05.2024 12:27
panthessaliko_1405_1920-1080_new

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Στην Ελλάδα του… παραλόγου, μέσα σε λίγες ημέρες θα φιλοξενηθεί τελικός Conference League με φιναλίστ τον Ολυμπιακό, στην έδρα της ΑΕΚ και τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και Αρη, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Αυτό γιατί η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό εκεί, ώστε να μοιραστεί η απόσταση, αλλά βάσει νόμου Βρούτση, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οπαδοί των δύο ομάδων από την στιγμή που το γήπεδο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας.

Αν και επί μήνες, άπαντες γνώριζαν πως ο τελικός πάει για εκεί, ούτε η ΕΠΟ, αλλά ούτε και οι αρμόδιες αρχές του Βόλου, έκαναν ενέργειες για να μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει κόσμο.

«Από τη μια μεριά οργανώνουμε έναν από τους 3 μεγαλύτερους αγώνες, στην Ευρώπη, το Conference League, και από την άλλη κάνουμε τον τελικό κυπέλλου σε κλειστό γήπεδο. Αυτό είναι ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο Χρυσοχοϊδης.

Πρόσθεσε, δε, πως «από τον Φεβρουάριο και μετά, όταν άνοιξαν πάλι τα γήπεδα, δεν έχουμε το παραμικρό περιστατικό. Δεν έχει πέσει ξανά ποτέ ούτε ένας πυρσός, μέσα στα γήπεδα. Έχει αποδώσει ότι υπάρχει απ’ όλους και κυρίως από τις διοικήσεις των ΠΑΕ, των ΚΑΕ και όλων των ομάδων, η πρόνοια ότι ένας πυρσός μπορεί να είναι μια καταστροφή για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο εκπλήξεις των ευρωεκλογών, η λίγο απ’ όλα στρατηγική του Κασσελάκη, τα μηνύματα του Τσίπρα και μία μανία του Σαμαρά   

Το πόρισμα Μενουδάκου, οι διόλου χαλαροί ψηφοφόροι του Κασσελάκη, το gap του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία και η επιμονή Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ

Ο Ανδρουλάκης χάνει τη δεύτερη θέση, έξι «μικροί» στο όριο του 3%, η δυσφορία για Τριαντόπουλο, Καιρίδη και το καμπανάκι για Δικαιοσύνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:47