search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Ο Τραμπ έβγαλε και τους Βρετανούς στο δρόμο

04.02.2017 15:11
Ο Τραμπ έβγαλε και τους Βρετανούς στο δρόμο  - Media

   

Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο κατά του Ντόναλντ Τραμπ και του αντιμεταναστευτικoύ του διατάγματος που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό και κατά της εξωτερικής πολιτικής του προέδρου των ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρα πλακάτ με κόκκινες κηλίδες σαν αίμα πάνω τους και σλόγκαν όπως “Όχι στον Τραμπ. Όχι στον Πόλεμο” και “Τραμπ: Ειδική Σχέση; Απλά πες όχι”.

Χθες Παρασκευή ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά το αντιμεταναστευτικό διάταγμα, το οποίο ο Τραμπ είχε υπογράψει πριν από μια εβδομάδα. Πολλοί στη Βρετανία είναι εξοργισμένοι με το μέτρο, το οποίο θεωρούν ξενοφοβικό , ενώ κατηγορούν και την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι επειδή καθυστέρησε να το καταδικάσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:38