search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:02
MENU CLOSE

Πανικός στον αέρα: Η στιγμή που Boeing 737 παραλίγο να πέσει στη θάλασσα (Video)

14.03.2017 07:21
Τρόμος στον αέρα πάνω από τη Σκιάθο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο – Τι είπε ο πιλότος στους επιβάτες - Media

Πολλά έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, κυρίως λόγω του ότι ο διάδρομος προσγείωσης των αεροσκαφών βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Ο λόγος για το αεροδρόμιο στο νησάκι του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική, όπου κάθε φορέα δεκάδες τουρίστες συγκεντρώνονται στην παραλία για να παρακολουθήσουν την προσέγγιση των αεροπλάνων στο νησί.

Ωστόσο, όπως πανικό προκάλεσε η εν λόγω πτήση του Boeing 737 όταν, σύμφωνα με γνώστες της περιοχής, το αεροσκάφος έκανε… χαμηλές πτήσεις πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το Boeing 737 που προερχόταν από το Τορόντο, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να προσγειωθεί. Κατά τη διάρκεια της πρώτης προσέγγισής του στο αεροδρόμιο φαίνεται να έχει πάρει χαμηλό ύψος και να είναι έτοιμο να… πέσει στη θάλασσα. Ωστόσο, τελευταία στιγμή, ο πιλότος δίνει ύψος στο αεροπλάνο και μετά από 45 δευτερόλεπτα πραγματοποιεί την δεύτερη και επιτυχημένη προσέγγιση στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί πως αν και το αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη περιοχή, εντούτοις είναι πολύ σπάνια η συντριβή κάποιου αεροσκάφους στο σημείο αυτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01