search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:09
MENU CLOSE

«Σφάζονται» για τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor

21.03.2017 13:54
Επική γκάφα: Ο παραγωγός του Survivor αποκάλυψε κατά λάθος τον παίχτη που αποχωρεί! - Media

Συνεχίζει τη «σαρωτική» πορεία του το Survivor αφού σε κάθε επεισόδιο τα νούμερα της τηλεθέασης απογειώνουν τον σταθμό του SKAI. Ο αγώνας για την ασυλία το βράδυ της Δευτέρας, κράτησε το τηλεοπτικό κοινό καθηλωμένο στους δέκτες του, για ακόμα μια φορά, ανεβάζοντας το παιχνίδι στα ύψη της τηλεθέασης.

Έστω και για ένα λεπτό, ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν χθες το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης έφθασε στα 2.435.944, καταγράφοντας το 57,7% στο νεανικό κοινό, ηλικίας 15 έως 44, ενώ υπήρχαν στιγμές που «σκαρφάλωσε» ακόμα και στο 67,2%. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο και στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό, αφού ήρθε στην πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με 26%.

Αυτή η επιτυχία του παιχνιδιού, ωστόσο, έχει προκαλέσει γκρίνιες και τις ενστάσεις των υπολοίπων σταθμών που πλέον, αμφισβητούν την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της Nielsen.

Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο το Star και η ΕΡΤ ζητούν ευθέως να αξιολογηθεί η μέτρηση της Nielsen, καθώς η εν λόγω εταιρία τηλεθέασης έχει ένα κλειστό σύστημα εκτίμησης της αξιοπιστίας της έρευνας το οποίο αποτελείται από στελέχη που ορίζονται από την ίδια την αγορά, χωρίς να υπάρχει παρέμβαση είτε από το Δημόσιο (ως διαφημιζόμενος) είτε από το ΕΣΡ (ως αρμόδια Αρχή για τη Ραδιοτηλεόραση).

Ζητούν, λοιπόν, να ανοίξει μια συζήτηση που θα επαναπροσδιορίσει τις βασικές παραμέτρους της έρευνας, με τον σταθμό του SKAI -αν και είναι εκείνος που δέχεται τα πυρά- να μην έχει αντίρρηση για μια τέτοια συζήτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08