search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Θα τρελαθούμε τελείως: Η Μπελούτσι χώρισε τον Κασέλ επειδή την… απάτησε!

25.03.2017 11:03
Θα τρελαθούμε τελείως: Η Μπελούτσι χώρισε τον Κασέλ επειδή την… απάτησε!  - Media
 
To ότι η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ είναι γνωστό.
 
Αυτό που δεν είναι γνωστό και που αποκαλύπτει ο ιταλικός ιστοχώρος dagospia είναι ότι με την πραγματική αιτία χωρισμού του ζευγαριού, η οποία δεν είναι άλλη από μια απιστία του Γάλλου ηθοποιού.
 
Σύμφωνα με το σάιτ, ο Κασέλ ζούσε διπλή ζωή. Η «πέτρα του σκανδάλου» ονομάζεται Ana Cristina Fernandes Dos Santos που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με το όνομα Branaro.
 
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Μόνικα Μπελούτσι ανακάλυψε πως ο Κασέλ από το 2012 είχε ξεκινήσει διπλή ζωή με τη νεαρή βραζιλιάνα. Συζούσαν δε σε διαμέρισμα στα νότια του Ρίο Ντε Τζανέιρο και η Μπελούτσι αποκάλυψε τη σχέση όταν μετακόμισε και η ίδια στη Βραζιλία.
 
Ο Κασέλ, τον Ιούνιο του 2015 ο ίδιος ο Κασέλ, μιλώντας στο κανάλι Canal+, είχε δηλώσει ότι «ζω στο Ρίο. Εκεί έρχονται συχνά και με επισκέπτονται οι κόρες μου ή τις βλέπω όπου μπορώ, σε άλλες πόλεις. Αλλά στο Ρίο της Βραζιλίας έρχονται πολύ συχνά. Στη γενιά μου έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο κοντά με τα παιδιά μας. Είναι καταπληκτικό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42