search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Σε μια κλωστή ο τελικός Κυπέλλου – Σύσκεψη κορυφής στα αποδυτήρια

06.05.2017 16:25
Η ΕΛΑΣ εντόπισε τους… μαχαιροβγάλτες του τελικού Κυπέλλου - Media

 

Ουδείς μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή το τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό Κυπέλλου! 

Μία ώρα… και πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πραγματοποιείται σύσκεψη στα αποδυτήρια ανάμεσα σε παρατηρητές, διαιτητές και εκπροσώπους των δύο ομάδων, ωστόσο το απίστευτο είναι πως… αναζητείται ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αφού είναι άφαντος εδώ και μία ώρα! 

Φυσικά, στις διαβουλεύσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή, κύριο θέμα συζήτησης είναι το ότι η αερογέφυρα αφέθηκε στο… έλεος του Θεού, με υπαιτιότητα των Αρχών, κάτι που οδήγησε σε άγριο ξύλο και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτζήδες.

Στην κυβέρνηση η τελική απόφαση

Εν τω μεταξύ, ηκυβέρνηση αναμένεται να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώνονται στο Πανθεσσαλικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο sport-fm, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προειδοποίησε ότι κινδυνεύουν ζωές στο γήπεδο και η απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα θα ληφθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:12