search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:29
MENU CLOSE

Θρίλερ με τις απανθρακωμένες σορούς – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται

24.05.2017 07:15
Μεγάλη πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Media

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα δύο θανατηφόρα περιστατικά , που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σχιστού και το Καβούρι, αντίστοιχα. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των διωκτικών αρχών τα δύο αυτοκίνητα μάρκας Hyundai και Volvo αντίστοιχα δεν ήταν κλεμμένα. Ανήκουν σε άνδρες, Έλληνες υπηκόους οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτησή τους από την Ασφάλεια, καθώς αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση δε, στο Σκαραμαγκά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, ενώ έντονη ήταν και η οσμή στο όχημα από εύφλεκτο υγρό, με το οποίο είχε περιελουστεί μεγάλο τμήμα του Ι.Χ.

Η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση  στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία εν τέλει δεν φαίνεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πρώτη, πρόκειται για κρεοπώλη της περιοχής ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Οι οικείοι του τον αναζητούσαν τις τελευταίες 24 ώρες. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για αυτοκτονία αλλά οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής προτού καταλήξουν σε συμπέρασμα.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

*Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:28