search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:59
MENU CLOSE

Ο Τράμπ «τα χώνει» στην… κυβέρνησή του για την ταξιδιωτική απαγόρευση

05.06.2017 11:13
Και όμως: Δεν θα πιστέψετε ποιος «κατεβαίνει» για πλανητάρχης το 2020 - «Τεράστιο» πρόβλημα για τον Τραμπ - Media

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την επιθυμία να προωθήσει τα σχέδιά του για την επιβολή ταξιδιωτικής απαγόρευσης στους πολίτες κάποιων μουσουλμανικών χωρών και στους πρόσφυγες, μετά την επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο βράδυ στο Λονδίνο, ζητώντας από τη δικαιοσύνη να αποφανθεί άμεσα για τη νομιμότητά της και καλώντας την κυβέρνηση να επιδιώξει μια σκληρότερη εκδοχή.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα έπρεπε να έχει επιμείνει με την αρχική ταξιδιωτική απαγόρευση, όχι την ηπιότερη, πολιτικά ορθή εκδοχή που υπέβαλαν στο Ανώτατο Δικαστήριο», έγραψε σε tweet του ο Τραμπ.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να ζητήσει να επιταχυνθεί η εξέταση του ηπιότερης ταξιδιωτικής απαγόρευσης από το Ανώτατο Δικαστήριο και να επιδιώξει μια πιο σκληρή εκδοχή!», ανέφερε σε άλλο μήνυμά του στο Twitter.

Προσέθεσε, δε, ότι «οι δικηγόροι και τα δικαστήρια μπορούν να το ονομάζουν όπως θέλουν, αλλά εγώ θα το λέω όπως πρέπει και όπως είναι, δηλαδή, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44