search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Η Βικτώρια Μπέκαμ βγήκε με τις… πιτζάμες στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Photos)

08.06.2017 07:36
Η Βικτώρια Μπέκαμ βγήκε με τις… πιτζάμες στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Photos) - Media

 

Την περασμένη βδομάδα ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένη, καθώς επιμελούταν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Ο λόγος για τη Βικτώρια Μπέκαμ η οποία φαίνεται ότι οι προετοιμασίες αυτές την κούρασαν αρκετά με αποτέλεσμα να μη δίνει και πολλή σημασία στο outfit που επιλέγει όταν πρόκειται μα κυκλοφορήσει δημοσίως. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και πρώην ποπ σταρ, εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης και με ένα καρό, γαλάζιο σύνολο που παρέπεμπε περισσότερο σε πιτζάμες…

Με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, προχωρούσε με τα χέρια στις τσέπες, δείχνοντας πολύ άνετη και με αυτή τη στιλιστική της επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, η Βικτώρια Μπέκαμ είναι πολύ χαρούμενη που η νέα της κολεξιόν είναι έτοιμη, κάτι που θέλησε μάλιστα, να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter: «Ενθουσιασμένη που είμαι στη Νέα Υόρκη για να τσεκάρω την επόμενη κολεξιόν μου που είναι ήδη έτοιμη…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:29