search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:35
MENU CLOSE

Τα «καυτά» φιλιά της Σαρλίζ Θερόν με νεαρή ηθοποιό (Video + Photos)

12.06.2017 09:57
Τα «καυτά» φιλιά της Σαρλίζ Θερόν με νεαρή ηθοποιό (Video + Photos) - Media

 

Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “Atomic Blonde” είναι γεγονός. Συνδυάζοντας το αγγελικό της πρόσωπο σε έναν ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό ρόλο, η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται μια μυστική πράκτορα της Μ16 που στέλνουν στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου, προκειμένου να διερευνήσει τον θάνατο ενός συναδέλφου.

Πρόκειται για μια ταινία – θρίλερ που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως καθώς περιέχει και πολλές γυμνές και ακατάλληλες σκηνές. Στο νέο βίντεο που είδε, μάλιστα το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ερωτικές στιγμές μεταξύ της Θερόν και της συμπρωταγωνίστριάς της, Σοφία Μουτέλα, οι οποίες μετά από έντονο φλερτ σε ένα μπαρ, καταλήγουν να ερωτοτροπούν στην τουαλέτα, λίγο πριν βγουν τα όπλα…

Τόσο η Σαρλίζ όσο και η Μπουτέλα έχουν κάνει δηλώσεις σχετικά με τη δυσκολία που αντιμετώπισαν σε έναν τέτοιο ρόλο με λεσβιακές σκηνές. «Αρχικά, ήμουν πολύ νευρική, αλλά η Σαρλίζ το έκανε όλο αυτό πολύ πιο εύκολο. Με βοήθησε πολύ. Είναι καταπληκτική» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπουτέλα για τη Σαρλίζ Θερόν που προφανώς δεν αντιμετώπισε την ίδια δυκολιά να προσαρμοστεί στον ρόλο.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:35