search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κάτω Αχαγιά: Επιτέθηκε σε τρία άτομα με κλαδευτήρι – Δύο τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης

18.06.2017 20:17
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με δολοφονία σε πλατεία: Κοντά στα ίχνη του δράστη οι αρχές - Media
 
Άνδρας επιτέθηκε σε τρία άτομα με κλαδευτήρι το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Κάτω Αχαγιάς. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Δημοκρατίας με δράστη κάτοικο της περιοχής.
 
Ο άνδρας επιτέθηκε με κλαδευτήρι σε τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων, τραυματίζοντας τους δύο, με αποτέλεσμα ο ένας τραυματίας να μεταφερθεί με ασθενοφόρο και τη συνοδεία περιπολικού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
 
Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Το  επεισόδιο προκλήθηκε όταν έγινε σύσταση από τους καταστηματάρχες στον ιδιώτη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σκυλιών, και τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους ενοχλούν τους θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας. 
 
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής έρχονται σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη των σκυλιών.
 
(πηγή: patrastimes.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:41