search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα μετά από κάλεσμα των «Παραιτηθείτε»

20.06.2017 21:10
Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα μετά από κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» - Media

 

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» – μιας ομάδας στο facebook που καλεί τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραιτηθεί λόγω «των αναρίθμητων ψεμάτων» για σκίσιμο μνημονίων, αυξήσεις μισθών και μείωση φόρων, που όπως τονίζουν, είπε στον ελληνικό λαό.

Οι διαδηλωτές έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τη Βουλή και προσέγγισαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φωνάζοντας συνθήματα με κεντρικό αίτημα την παραίτηση της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμά τους στο facebook, οι «Παραιτηθείτε» ζητούν αλλαγή πολιτικής με δραστικές περικοπές δαπανών παντού, και μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής τους ζωής.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μίνα Ταγαλή, εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, «είμαστε εδώ για να δείξουμε στον πρωθυπουργό ότι δεν έχει την κοινωνική αποδοχή» και τόνισε ότι πρόκειται για μια ακομμάτιστη κίνηση.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:58