search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:34
MENU CLOSE

Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρία Μενούνος: Μήνυμα από το κρεβάτι του πόνου (Video)

11.07.2017 15:14
Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρία Μενούνος: Μήνυμα από το κρεβάτι του πόνου (Video) - Media
 
Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση και το μήνυμα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Μαρίας Μενούνος, αμέσως μόλις βγήκε από το χειρουργείο, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τον όγκο που είχε στον εγκέφαλο.

Από το φορείο, πριν ακόμα μεταφερθεί σε δωμάτιο και φανερά καταβεβλημένη από την επέμβαση που διήρκεσε 7,5 ώρες, η Μαρία Μενούνος ακούγεται να λέει: «Δεν είναι το θέμα πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ θα χτυπηθείς και μετά θα συνεχίσεις να προχωράς μπροστά».
Η πορεία της ανάρρωσης της διάσημης παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.
Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κάνει βόλτα με τον σύντροφό της, Κέβεν Αντεργκάρο, στο εμπορικό κέντρο, με χαμόγελα και χαλαρή διάθεση.
«Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, είμαι καλά. Δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση», έχει δηλώσει η Μαρία Μενούνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28