search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Δήλωση-σοκ από γνωστό μουσικό για την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park: Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες… (Photo)

21.07.2017 12:33
Δήλωση-σοκ από γνωστό μουσικό για την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park: Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες... (Photo) - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook του κιθαρίστα των Korn, Brian «Head» Welch σχετικά με την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park Chester Bennington.

O Welch, σε μια πραγματικά απίστευτη συναισθηματική έκρηξη, έγραψε: «Ειλικρινά, ο Τσέστερ είναι ένας παλιός φίλος με τον οποίο κάναμε παρέα πολλές φορές και έχω φίλους που είμαι πολύ κοντά του, αλλά αυτό με τσατίζει πραγματικά! Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να στέλνουν αυτό το μήνυμα στα παιδιά τους και τους fan;! Βαρέθηκα αυτές τις μ@@@κίες αυτοκτονίας! Έχω παλέψει με την κατάθλιψη/ψυχική ασθένεια, και προσπαθώ να είμαι συμπονετικός, αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι θυμωμένος! Αρκετά πια! Το να παρατάς τα παιδιά σου, του φαν, και τη ζωή είναι η δειλή διέξοδος!!! [sic] Λυπάμαι, γνωρίζω ότι τα φάρμακα και/ή το αλκοόλ μπορεί να έχουν παίξει ρόλο, το επεξεργάζομαι απλώς όπως όλοι μας και ξέρω ότι όλοι μας έχουμε μερικές ίδιες σκέψεις/συναισθήματα. Θεέ μου, πάρε τον Τσέστερ στην αγκαλιά σου και μια μέρα ένωσέ τον με την οικογένειά του και με όλους μας μια μέρα. Με τη χάρη Σου, βοήθησε τη σύζυγό του σε αυτή τη δύσκολή στιγμή».

Πάντως, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αρχική του ανάρτηση, ο Welch τόνισε ότι «δεν ήθελα να ακουστώ αναίσθητος για τον Τσέστερ. Απλώς, πρέπει να αντιμετωπίσω πολλά συναισθήματα σήμερα. Σε αγαπώ Τσέστερ, απλώς είμαι έξαλλος που έκανες αυτό που έκανες, αν και ξέρω ότι παλιά θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση σου ένα βράδυ που ήμουν “κομμάτια”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:51