search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:44
MENU CLOSE

Ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή της Ελένης Μενεγάκη σε δημοσιογράφο – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της;

22.07.2017 12:39
Νέα δεδομένα για την Ελένη – Αυτές είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει για την εκπομπή της - Media

 

Έξω φρενών φαίνεται να είναι η Ελένη Μενεγάκη με γνωστή δημοσιογράφο, τόσο πολύ που ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, αιτούμενη να πάψει να χρησιμοποιεί το όνομά της!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στα «Αποκαλυπτικά»,  η λαμπερή παρουσιάστρια πρόκειται να καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα στην Τάνια Ιακωβίδου την ερχόμενη Δευτέρα, για απρεπείς εκφράσεις που ακούστηκαν μέσα από τον αέρα των «Αποκαλυπτικών» την περασμένη εβδομάδα για την ίδια, με αφορμή την λήξη της συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. 

Ο κ. Αγαπηνός, δικηγόρος της λαμπερής παρουσιάστριας, μίλησε για την κίνησή της αυτή: «Η κ. Μενεγάκη έδωσε εντολή να ελέγξω αν υπήρξε κάτι επιλήψιμο που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια από την εκπομπή σας. Η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία ακολούθησε η κ. Μενεγάκη, είναι ότι ακούστηκαν επιλήψιμες εκφράσεις και αναφορές της κ. Ιακωβίδου, για τις οποίες και θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη, γιατί προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και υπόληψη της κ. Μενεγάκη!

Ξεπερνούν τα όρια της ελεύθερης έκφρασης, εσείς και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ δεν φέρετε καμία ευθύνη, αντίθετα προσπαθήσατε να προστατεύσετε την κ. Μενεγάκη. Oι αναφορές ότι δεν έχει ήθος, ότι πετάει τους συνεργάτες της σαν στυμμένη λεμονόκουπα, ότι έχει ανήθικη συμπεριφορά και είναι serial killer, είναι ακραία προσβλητικές! (Δείτε εδώ τι ακριβώς είχε πει η Ιακωβίδου για την Μενεγάκη)

Δεν υπάρχει βούληση της κ. Μενεγάκη να εισπράξει το οποιοδήποτε ευρώ, ούτε υπάρχει ζήτημα εκατομμυρίων ευρώ, απλά θέλει να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος ώστε να σταματήσει η κακόβουλη αντιμετώπιση στο πρόσωπό της, και οποιοδήποτε ποσό θα επιδικαστεί, θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να σταματήσει την κριτική, αλλά τις κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπο της» κατέληξε ο δικηγόρος. 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:42