search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Πιερία: Πιάστηκαν λιανέμποροι με 49.000 είδη παρεμπορίου

11.08.2017 11:29
Πιερία: Πιάστηκαν λιανέμποροι με 49.000 είδη παρεμπορίου  - Media

Συνεχίζονται οι ι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, συνελήφθησαν σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, 6 υπήκοοι Σενεγάλης, 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές, 1 υπήκοος Πακιστάν και 1 υπήκοος Βουλγαρίας, για παρεμπόριο.

Κατασχέθηκαν πάνω από 49.000 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, καπέλα, πορτοφόλια, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ζώνες, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία. Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:32