search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Γεννηματά: Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γιώργου Γεννηματά

09.09.2017 07:35
Γεννηματά για Λοΐζου: Ήταν γνωστό ποια ήταν - Ο Τσίπρας δεν το γνώριζε; - Media

 

«Η Κεντροαριστερά μπορεί ξανά», είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά. Είμαστε εδώ ξανά δυνατοί, δημιουργούμε νέα δεδομένα, πρόσθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

«Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γιώργου Γεννηματά, αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει» τόνισε. 

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε θετικό ότι είναι δέκα οι υποψήφιοι, αυτό είπε δείχνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει ξανά η Κεντροαριστερά. Εμφανίστηκε επίσης ανοιχτή στον ορισμό αντιπροέδρων εφόσον εκλέγει στο νέο φορέα. 

«Ντέρμπι για τρεις» οι επόμενες εκλογές

Η κ. Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εγχείρημα ανασύνταξης της Κεντροαριστεράς. «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί πήρα αυτή την πρωτοβουλία. Μπορούμε να ενωθούμε, μπορούμε να δώσουμε ξανά αυτό που πρέπει στην Κεντροαριστερά», είπε και προέβλεψε ότι οι επόμενες εκλογές, «θα είναι ντέρμπι για τρείς».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Τώρα χρειάζεται να γίνει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και να πάει η Ελλάδα εμπρός. Αυτό θα το συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι αλυσόδεσε την Ελλάδα.

Μάλιστα για τη σημερινή επίσκεψη του στη ΔΕΘ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος». «Εκεί στο Θερμαικό έχουν πνιγεί οι υποσχέσεις που έδωσε”, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να μπει ένα «τέρμα στις ψεύτικες υποσχέσεις».

«Με λαθρεμπόριο ελπίδας δεν λύνονται τα προβλήματα της χώρας”, επισήμανε μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως χρειάζεται ένα σχέδιο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια αλλιώς “θα μπούμε σε πολύ δύσκολα μονοπάτια και επικίνδυνες καταστάσεις».

Χαρακτήρισε μάλιστα ντροπή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα όπως να κατάσχονται μισθοί και συντάξεις, επισημαίνοντας ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε 5.000 πλειστηριασμούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:31