search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για γνωστό ποδοσφαιριστή: Διαγνώστηκε θετικός στον ιό HIV (Photo)

02.10.2017 16:01
Δύσκολες ώρες για γνωστό ποδοσφαιριστή: Διαγνώστηκε θετικός στον ιό HIV (Photo) - Media
 
Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός 34χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό HIV, και σπεύδει στη Βρετανία για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Πρόκειται για τον Ιβοριανό διεθνή αμυντικό Εμανουέλ Έμπουε, ο οποίος μετά από λαμπρή καριέρα στην Άρσεναλ, συνέχισε στην Γαλατασαράι.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Έμπουε διαγνώστηκε με τον HIV και αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να κάνει κι άλλες εξετάσεις.
 
Σημειώνεται ότι ο Έμπουε βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα του ψευδοκράτους, Turk Ocagi Limassol, όμως κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων προέκυψε το εν λόγω σοβαρό ζήτημα.
Από την πλευρά του, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης στο facebook πως υπάρχει θέμα, δίχως όμως να επιβεβαιώσει πως ο Εμπουέ είναι θετικός στον ιό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:09