search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: Στους δέκα πιο καταζητούμενους του FBI ο πατέρας του μακελάρη του Λας Βέγκας

02.10.2017 17:49
Αποκάλυψη: Στους δέκα πιο καταζητούμενους του FBI ο πατέρας του μακελάρη του Λας Βέγκας - Media

 

Παρά το γεγονός ότι οι αρχές του Λας Βέγκας επιμένουν στη θεωρία του μοναχικού λύκου, αναφερόμενες στον Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος είναι ο φερόμενος ως «σφαγέας του Λας Βέγκας», σταδιακά αποκαλύπτονται σκοτεινά στοιχεία για το παρελθόν του, όπως και αυτό της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, Μπέντζαμιν Χόσκινς Πάντοκ, αποκαλύφθηκε ότι στις δεκαετίες του 1960 και 1970 βρισκόταν στις λίστες του FBI με τους πλέον καταζητούμενους κακοποιούς. Συγκεκριμένα, ο Πάντοκ ήταν ένας από τους πιο σκληρούς και βίαιους ληστές τραπεζών της εποχής.

Ο Independent αποκάλυψε ότι ο Μπέντζαμιν Πάντοκ, σύμφωνα με το FBI «είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις και πρέπει να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος», εικόνα που δεν συνάδει με αυτή που περιέγραψαν γείτονές του για τον Στίβεν Πάντοκ, τονβ οποίο χαρακτήρισαν ως ήρεμο και φιλικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:48