search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:25
MENU CLOSE

Ζερόμ Καλούτα: Η ανάρτηση για την αμοιβή του στη Eurovision – «Κοιμηθείτε καλύτερα, το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε» (Video)

14.05.2024 14:36
zerom-kaloyta-new

Στο στόχαστρο των τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και των τηλεθεατών βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα αναφορικά με τον τρόπο που παρουσίασαν τη φετινή Eurovision και τα λάθη που εκείνοι έκαναν σε ζωντανή μετάδοση.

Μεταξύ άλλων, πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν σχετικά με την αμοιβή των δυο ηθοποιών. Ο Ζερόμ Καλούτα θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, υποστηρίζοντας -μέσω μιας ανάρτησής του στα social media– ότι οι δυο σχολιαστές δεν έλαβαν κάποια αμοιβή.

Με μια φωτογραφία στα Instagram Stories του και συγκεκριμένα με ένα repost ανάρτησης συνεργάτιδάς του σημείωσε ότι η παρουσίασή τους ήταν αμισθί.

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!» ανέφερε η ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Έδωσε στη δημοσιότητα το κόστος της ελληνικής αποστολής για την Eurovision στο Μάλμε

NETFLIX: Σε δύο δόσεις ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Emily in Paris»

Eurovision: Η EBU δεν έβγαλε το τραγούδι της Πορτογαλίας στο youtube λόγω της καφίγια στα νύχια της τραγουδίστριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:18