19/12/2018 16:50:23

Στα δικαστήρια η Σερ με βιοφαρμακευτική εταιρία: «Με έγδυσαν»

Στα δικαστήρια η Σερ με βιοφαρμακευτική εταιρία: «Με έγδυσαν» - Media

 

«Την πιάσανε κότσο». Στην κυριολεξία. Τη Σερ. Η οποία θα κινηθεί δικαστικά κατά βιοφαρμακευτικής εταιρίας. Υποστηρίζει ότι στελέχη της βιοφαρμακευτικής εταιρίας Altor την προέτρεψαν να πωλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της, αποκρύβοντας το γεγονός ότι η εταιρία ήταν προ των πυλών πολύ σημαντικής εξέλιξης στις έρευνες που έκανε και οι οποίες, τελικά, εκτίναξαν στα ύψη την αξία των μετοχών της.

Σύμφωνα με το «TMZ» η Σερ είπε πως, το 2013, αγόρασε περίπου 300.000 μετοχές της Altor. Δύο χρόνια αργότερα, στέλεχος της εταιρίας την αναζήτησε και, ευθέως, πρότεινε να επαναγοράσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της. Απέκρυψε, ωστόσο, μεγάλης σημασίας πληροφορίες για τις επιτυχείς κλινικές δοκιμές φαρμάκων τα οποία ετοίμαζε η βιοφαρμακευτική εταιρεία για τον καρκίνο και το AIDS.

Η Σερ πώλησε τις μετοχές της, και λίγο αργότερα η τιμή της μετοχής της εταιείας «τρύπησε το ταβάνι». Και, τώρα, η Σερ κάνει μήνυση για μεγάλες ζημίες που ωστόσο δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Από την πλευρά της η εταιρία, σύμφωνα το «TMZ» δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για όσα καταμαρτυρά η Σερ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.