13/12/2019 07:05:48

Κατσίκης: Στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους δεν θα είχα αντίρρηση

Κατσίκης: Στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους δεν θα είχα αντίρρηση - Media
 
Θετικός στέκεται απέναντι στην νομιμοποίηση της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης ο Κώστας Κατσίκης εφόσον συναινεί η ιατρική κοινότητα.
 
Σε διευκρινιστική του δήλωση μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να καταψηφίζει επερχόμενο νομοσχέδιο που αφορά τη νομιμοποίηση της παραγωγής ιατρικής κάνναβης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «κακοποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας». 
 
Ειδικότερα στην δήλωση του ο Κώστας Κατσίκης αναφέρει: «Επειδή υπήρξε κακοποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αναφορικά με απάντησή μου σε άτυπη ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών στο διάδρομο της Βουλής, σχετικά με τη “χρήση ινδικής κάνναβης στην Ελλάδα’, αποκαθιστώ την αλήθεια ως εξής: απήντησα ότι “είμαι αντίθετος’ σε αυτό το γενικό ερώτημα που υπονοούσε αποποινικοποίηση προκειμένου να ικανοποιήσει πάθη εξαρτημένων από ουσίες και όχι ότι “είμαι αντίθετος στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς’. Στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους δεν θα είχα αντίρρηση εφόσον και η ιατρική κοινότητα συναινούσε ότι συμβάλλει στη θεραπεία ασθενειών». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.