search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:31
MENU CLOSE

Άφωνη η Μενεγάκη με την καλεσμένη της: Καλά, δεν ντρέπεσαι; (Video)

19.10.2017 17:58
Άφωνη η Μενεγάκη με την καλεσμένη της: Καλά, δεν ντρέπεσαι; (Video) - Media
 
Έχασε τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη με αυτά που άκουσε να της λένε οι καλεσμένοι της στην εκπομπή της, αλλά όχι και τη διάθεσή της για πειράγματα.
 
Τι συνέβη; Καλεσμένοι στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, οι οποίοι μίλησαν για το «Κόκκινο νυφικό» στο οποίο πρωταγωνιστούν.
 
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήρε αρχικά τον λόγο και αναφέρθηκε στον ρόλο της, η οποία υποδύεται μία μάνα που ερωτεύεται τον συμμαθητή του γιου της.
 
Μόλις άκουσε το ρόλο που υποδύεται η Ελένη άρχισε να πειράζει την ηθοποιό: «Σοβαρολογείς; Καλά, δεν ντρέπεσαι; Εδώ χάνετε την παρουσιάστρια»!
 
Από την πλευρά του, πάλι, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης  αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία με μία «κούγκαρ» και η Ελένη Μενεγάκη του την «είπε» κανονικά, λέγοντάς του: «Έλα, μου ανάβετε φωτιές και με παρατάτε»…

 
(πηγή: gossip-tv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36