search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά για τα F16 στη Βουλή την Παρασκευή

26.10.2017 05:54
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά για τα F16 στη Βουλή την Παρασκευή - Media

 

Στην “Ώρα του Πρωθυπουργού”, στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, θα απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για το πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου των αεροσκαφών F16. Μεταξύ άλλων και για τον χρόνο που το θα υποβάλει προς έγκριση στην Βουλή, το κόστος του, τον τρόπο της πραγματοποίησής του, τα ανταλλάγματα προς όφελος της οικονομικής, βιομηχανικής και τεχνολογικής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να πληροφορήσει τη Βουλή, αν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης αεροσκαφών F-35 ως αντισταθμιστικό αντάλλαγμα για την, σε βάθος χρόνου, παραχώρηση των ελληνικών διευκολύνσεων στη Σούδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:47