search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:48
MENU CLOSE

Καμίνης: Αν δεν εκλεγώ, θα στηρίξω τον νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς

05.11.2017 08:18
«Κεραυνοί» Καμίνη για τον διοικητή δομής προσφύγων: Πρωτοφανής άγνοια κινδύνου - Media

 

Για τις επικείμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά μίλησε ο υποψήφιος αρχηγός Γιώργος Καμίνης στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon». 

Ο Δήμαρχος Αθηνών και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς επισήμανε: «Αν δεν εκλεγώ στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς,θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω τον νέο αρχηγό».

«Αυτό που πάει να γίνει με την κεντροαριστερά,είναι το μεγαλύτερο πολιτικό εγχείρημα της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας.Θα καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου. η νέα κεντροαριστερά θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για την χώρα και αν το εγχείρημα πάει καλά,μπορεί τις επόμενες εκλογές να περάσει σε ποσοστό τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε πολύφερνη νύφη για να διαλέξουμε γαμπρό», σημείωσε.

Ο Γιώργος Καμίνης τόνισε ότι «υπάρχουν συγκλίσεις των υποψηφίων στο πρόγραμμα μας. Θα είμαστε συμπαγείς και μετά τις εκλογές. Αν εγώ δεν εκλεγώ για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω αυτόν που θα εκλεγεί».

Μάλιστα επισήμανε ότι θα πάνε περισσότεροι από 100.000 πολίτες να ψηφίσουν. «Όσοι περισσότεροι θα πάνε να ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο», είπε.

«Είμαι δήμαρχος στην πιο δύσκολη πόλη της Ευρώπης και κατάφερα να κρατήσω την Αθήνα όρθια» δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η «αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της και στα Εξάρχεια και στα Πανεπιστήμια». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44