search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33
MENU CLOSE

«Μπηχτές» Σφαιρόπουλου για παίκτες του

10.11.2017 21:43
«Μπηχτές» Σφαιρόπουλου για παίκτες του - Media

 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και εξέφρασε παράπονα για την απόδοση κάποιων παικτών του. «Κάποιοι πρέπει να ανέβουν, δεν έχουν δείξει αυτό που θέλαμε» ανέφερε.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι απόψε. Δεν παλέψαμε όπως θέλαμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Χάσαμε πολλές μπάλες που ήταν μέσα στα χέρια μας. Από την άλλη, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν επιθετικό που δεν απειλήσαμε όπως θέλαμε. Είχαμε ελεύθερα σουτ, είχαμε χαμένα λέι απ και θεωρώ πως αυτό πλήγωσε και την αυτοπεποίθησή μας στη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε προβλήματα στο να τελειώσουμε εύκολες φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το μομέντουμ του παιχνιδιού. Χάσαμε ένα εντός έδρας παιχνίδι, είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλαμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σκληρή ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Η Euroleague είναι στην αρχή, είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνέλθουμε για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, τόνισε:

Για τις κακές, επιθετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς: «Βέβαια υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι και πρέπει να διορθωθούμε. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι και να εκτελέσουμε, καθώς και να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κράτησε το μομέντουμ στην τρίτη περίοδο: «Εκεί κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα. Στην επίθεση, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και η πίεση μας υποχρέωσε να μην εκτελέσουμε σωστά κάποιες επιθέσεις».

Για το αν λείπει ο Βασίλης Σπανούλης και αυτό φταίει για το black out της τελευταίας εβδομάδας, καθώς και για την εικόνα του Ρόμπερτς: «Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας και όταν δεν παίζει ο ηγέτης, είναι απώλεια. Μέχρι τώρα παίζαμε καλά. Όταν γυρίσει, η ομάδα θα είναι πλήρης. Από την άλλη, κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν. Ο Στρέλνιεκς δείχνει το ρόλο του, αλλά πήραμε κι άλλους παίκτες που θέλαμε για πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν έχουν δείξει το ίδιο».

Πηγή: sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32