17/01/2021 23:41:55

Σκληρoί χαρακτηρισμοί Παπανδρέου για Καραμανλή: Είναι λιποτάκτης, ανεύθυνος και μοιραίος - Μας οδήγησε στα χέρια των δανειστών

Σκληρή επίθεση Γιώργου Παπανδρέου στη ΝΔ: Απαράδεκτο ότι συντάχθηκε με τους ακραίους - Media

 

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» τον χαρακτηρίζει: «Λιποτάκτη, ανεύθυνο και μοιραίο» και επιμένει πως αυτός ήταν που οδήγησε τη χώρα στα χέρια των δανειστών.

Απαντώντας στην ερώτηση: «Πάντως, τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το μνημόνιο, στο οποίο εσείς μας βάλατε; Τι απαντάτε;», ο Γιώργος Παπανδρέου είπε: «Μήπως να αλλάξετε την ερώτηση σας; Γιατί η αλήθεια είναι, μιας και γι’ αυτήν μιλούσαμε πριν, ότι στο μνημόνιο μπήκαμε γιατί η χώρα έπρεπε, προκειμένου να μη χρεοκοπήσει και να μην εγκαταλείψει την Ευρώπη, να καταφύγει σε αναγκαστικό δανεισμό».

»Δεν υπερδιπλασίασα εγώ το χρέος, ούτε και άφησα πίσω μου έλλειμμα 36 δισ. ευρώ. Στο Συμβούλιο Κορυφής του Οκτωβρίου 2011 εξασφάλισα τη συμφωνία που οδήγησε σε μείωση του χρέους κατά τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το αύξησε κατά 80 δισ. Ο κ. Καραμανλής δε, εγκλημάτησε κατά των Ελλήνων και της χώρας».

«Ο κ. Καραμανλής μας οδήγησε στα χέρια των δανειστών. Και δεν έχει αισθανθεί καν την ανάγκη να απολογηθεί. Λιποτάκτης, ανεύθυνος και μοιραίος», επέμεινε. 

Πηγή: tokinima.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.