search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Πώς είναι σήμερα η μικρή Κορίνα του «Πάτερ ημών» – (Photo)

28.11.2017 13:09
Δείτε πώς είναι στα 33 της η Κορίνα του «Πάτερ ημών»! (Photos) - Media

 

Υπήρξε ένα από τα χαριτωμένα κοριτσάκια της ελληνικής τηλεόρασης για πολλά χρόνια χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Πάτερ ημών”. Ο λόγος για την Κορίνα Δαμουλιάνου που υποδυόταν την κόρη του Κώστα Καρρά και είχε γίνει η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού. Μία σειρά στην οποία, συμμετείχε, μάλιστα, και η Ελένη Mενεγάκη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Σήμερα η τηλεοπτική «Κορίνα» ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική ακολουθώντας τα βήματα του τηλεοπτικού «μπαμπά» της, Κώστα Καρρά ο οποίος είχε θητεύσει ως βουλευτής από το 2000 έως το 2007 με τη Νέα Δημοκρατία.

Από τα εφηβικά της χρόνια ανήκει στην νεολαία της ΝΔ. ενώ το 2014 κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και μάλιστα, βγήκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέα.  Στις εκλογές του 2015, η Κορίνα Δαμουλιάνου ήταν υποψήφια στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών με τη ΝΔ.

Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02