search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Έτος καμπής το 2018, λόγω πολιτικής αλλαγής

03.01.2018 08:10
Xατζηδάκης: Στελέχη της ΝΔ όσοι χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο; - Media

Έτος που θα σηματοδοτήσει καμπή για τη χώρα, χαρακτηρίζει το 2018 σε άρθρο του στην εφημερίδα «Voice», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως η καμπή «δεν θα έρθει για τον λόγο που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή για τη «δήθεν έξοδο από τα μνημόνια».

«Η πραγματικά καλή εξέλιξη θα είναι η πολιτική αλλαγή, που θα σηματοδοτήσουν οι εκλογές. Κάτι που μαρτυρούν όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις, ανεξαρτήτως προέλευσης» αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης και προσθέτει: 

«Εμείς, ως ΝΔ, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε σε μια εκλογική νίκη. Ο στόχος δεν είναι να γίνουμε απλώς κυβέρνηση, αλλά μία καλή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που χρειάζεται ο τόπος. Μία κυβέρνηση που θα προχωρήσει με σχέδιο και υπευθυνότητα και θα οδηγήσει την πατρίδα μας σε μία νέα εποχή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02