search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Τρόμος στα Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί έξω από σχολείο

10.01.2018 14:50
Θρίλερ: Τον έγδυσαν, τον έδεσαν και τον λήστεψαν - Media
 
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, από συνεχόμενους πυροβολισμούς που έπεφταν μεταξύ Ρομά κατοίκων της περιοχής, ύστερα από συμπλοκή.
 
Τα επεισόδια μεταξύ τους έφτασαν μέχρι και τη λεωφόρο Φυλής, όπου έντρομοι οι διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου σε μια προσπάθεια να προφυλάξουν τα παιδιά, τα κράτησαν στις τάξεις και δεν τα άφησαν να βγουν έξω από το κτήριο, ενώ όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, το καθένα τηλεφωνούσε στους γονείς του, προκειμένου να έρθουν να τα πάρουν.
 
Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμετρικά του σχολείου υπήρχαν δεκάδες Ρομά που φώναζαν.
 
Στην περιοχή έφτασε περιπολικό αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί συνέστησαν τους καθηγητές να μην πανικοβάλλονται, λέγοντας ότι τα παιδιά δε βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας.
 
Τελικά, τα παιδιά αποχώρησαν από το 3ο γυμνάσιο κατά ομάδες με γονείς, συγγενείς και φίλους ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι τις 2.30 μετά το μεσημέρι υπήρχαν ακόμα μαθητές μέσα στο σχολείο που δεν είχαν φύγει, όπως επίσης και όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζί με το διευθυντή.
 
(πηγή: doxthi.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50