search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Κιλιντσάρογλου: Ο Ερντογάν δεν κάνει τίποτα για τα νησιά που μας ανήκουν

14.01.2018 16:49
Κιλιντσάρογλου: Ο Ερντογάν δεν κάνει τίποτα για τα νησιά που μας ανήκουν - Media

 

Οι Τούρκοι πολιτικοί, πρωταθλητές στο να δημιουργούν θέματα για εσωτερική κατανάλωση και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη της χώρας τους προς τα εκεί που θέλουν και τους συμφέρει, ξαναχτύπησαν.

Αυτή τη φορά ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, αρχηγός της αντιπολίτευσης, έθεσε για μια ακόμη φορά το ζήτημα των νησιών, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του κόμματός του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κιλιντσάρογλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα νησιά ανήκουν σε εμάς ή στην Ελλάδα;» και επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Όσον αφορά στα νησιά του Αιγαίου: Έχω κάνει του κόσμου τις ερωτήσεις για τα νησιά. Κάθε φορά ρωτάω, αλλά όταν ερχόμαστε σε αυτή την ερώτηση σιωπά ο ευλογημένος (ο Ερντογάν). Κιχ δεν βγάζει. Κιχ δεν βγάζει. Τίνος είναι αυτά τα νησιά, σύντροφοι». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:27