search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Αρνείται τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό ο Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό» (Video)

15.01.2018 09:54
Αρνείται τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό ο Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό» (Video) - Media

 

Η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη προκάλεσε σάλο με πολλούς επωνύμους να παίρνουν θέση και να σχολιάζουν το απίστευτο περιστατικό. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ασχολήθηκε με την εν λόγω υπόθεση με την παρουσιάστρια να ενημερώνει το κοινό για τη θέση του Μάνου Ππαγιάννη ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με συνεργάτες της υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν έχουν συμβεί όπως περιγράφονται από την άλλη μεριά.

Ωστόσο, ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν μπορεί, προς το παρόν, να πει οτιδήποτε για την υπόθεση καθώς κάτι τέτοιο του έχει απαγορευτεί ρητά από τον δικηγόρο του. Η παρουσιάστρια μετέφερε τις πληροφορίες της, ωστόσο, κατέληξε ότι σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται η βίαιη συμπεριφορά.

«Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι» είπε χαρακτηριστικά με τη Βάσια Παναγοπούλου να προσθέτει λίγο αργότερα ότι ο ηθοποιός “δεσμεύτηκε παρουσία όλου του θιάσου να ζητήσει συγγνώμη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:58