search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Αλλάζουν όλα στην prime time

21.01.2018 18:37
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Tα τρία πρότζεκτ που ξεκινούν στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 αναμένεται να αποτελέσουν την απόλυτη προτεραιότητα για το κανάλι.

Αυτό διεμήνυσε μιλώντας στο «TV Έθνος» στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου δίνοντας το στίγμα για τις αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στις εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες μέρες, μεταθέτοντας τις αποφάσεις για τη late night ζώνη για αργότερα. Πρόκειται για το «Dancing With The Stars» με την Ευαγγελία Αραβανή, το «Sunday Night Live» με τους Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκο Μουτσινά και το «Celebrity Game Night» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που η late night εκπομπή του έμεινε εκτός προγραμματισμού του καναλιού, είναι πιθανό να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «Dancing». Ήδη έχουν συμφωνήσει να είναι στο τραπέζι της επιτροπής η Ελεονώρα Μελέτη και η Γκαλένα Βελίκοβα.

Από εκεί και πέρα άγνωστη παραμένει η επόμενη μέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη συζητά για απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44