search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:35
MENU CLOSE

«Βόμβα» Κατσίκη: Αν ο Καμμένος «τα γυρίσει», φεύγω (Video)

26.01.2018 14:59
Κατσίκης: Φύγαμε υπηρετώντας την πατρίδα και όχι το κόμμα - Media
 
Με αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ, προειδοποιεί ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης σε περίπτωση που ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αλλάξει τη στάση του για το Σκοπιανό.
 
Ερωτηθείς τι θα πράξει ο ίδιος σε περίπτωση που τελικά ο κ. Καμμένος αποδεχθεί σύνθετη ονομασία για την ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία» να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, απάντησε κατηγορηματικά: «Αν ο Καμμένος τα “γυρίσει”, εγώ φεύγω».
 
«Η περιουσία μου είναι το πρόσωπο μου, ο λόγος μου, η συνέπεια των πράξεων μου και η υπευθυνότητα των λεγομένων μου», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Αυτά δεν τα απεμπολώ για καμία καρέκλα, σκοπό και για κανέναν αυτοσκοπό παραμονής στο βουλευτικό έδρανο».
 
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε επίσης ότι ο ίδιος θα δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα.

Πηγή: enikos.gr/ΣΚΑΪ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08